پنجشنبه, ۱۱ خرداد,۱۴۰۲

کلاس مربی سگ آموزش مربیگری با مدرک بین المللی kci

مربی سگ کلاس مربیگری سگ
کلاس مربیگری سگ آموزش مربی سگ

مربی سگ کلاس مربیگری سگ
کلاس مربیگری سگ اموزش مربی سگ
کلاس مربیگری سگ آموزش مربی سگ
کلاس مربیگری سگ
کلاس مربیگری سگ آموزش مربی سگ






مکان : مرکز بین المللی امور سگ کشور 

استان البرز 

دفتر نماینده سازمان جهانی سگ (kci)

۰۲۶۳۶۳۳۱۲۱۱

۰۹۳۶۳۳۷۱۶۶۷

نمونه گواهی بین المللی kci  (نماینده سازمان جهانی سگ iku)

                       فرمانپذیری  (مهارت اجتماعی)


                           دوره مقدماتی پیشرفته (bh)


               دوره گارد (حفاظت از شخص و محیط )


سه دوره پکیج کامل با تخفیف جهت کسب مهارت بیشتر دانش پژوهان kci



خوابگاه با امکانات لازم و صبحانه رایگان برای اقایان در دانش سرای ایران مهیاست .



مربی سگ خود باشید 

     دوره فرمانپذیری ویژه آموزش تمامی نژادها و صاحبان سگ 




اگر دنبال مربی برای سگ خود هستید و اگر از دوری و اسایش و ارامش سگ خود برای اموزش در باشگاه نگران هستید .

در کلاس و کارگاه نحوه اموزش سگ و مباحث تخصصی مربیگری ثبت نام و شرکت نمایید و بهترین مربی برای خود باشید .

دانش سرای بین المللی ایران با احداث مجموعه ای عظیم در کشور با امکانات منحصرد به فرد و بین المللی در اموزش با حضور مربیان اروپا و اسیاو برترین مدرسین بین المللی و صنفی ایران در امر مهم تربیت سگ و مربیگری سگ اماده میزبانی و ثبت نام در ترم های اموزشی میباشد .

مشاوره با کارشناس ویژه صاحبان سگ   :  ۰۹۳۶۳۳۷۱۶۶۷



                  دوره تجسس و بویایی 


دوره خارج از پکیج سه دوره : مبحث تجسس و بویایی 

   تجسس و بویایی 

 این دوره و مبحث بسیار تخصصی ان  که در مورد بویایی و تجسس  در خصوص اشیا ، جامدات ، مایعات ، مواد مختلف  برگزار میگردد و  اطلاعات و دانش بسیار ارزشمندی در اختیار  شرکت کننده قرار میگیرد  .




مطلب مهم در خصوص سگ های زنده یاب 


لازم به ذکر ست که در خصوص مبحث سگ  زنده یاب ، این موضوع مختص و در حیطه امور مرکز انست هلال احمر ایران بوده و هیچ فرد و یا گروهی در این زمینه به غیر از مرکز نامبرده  و عوامل ان ، حق فعالیت در این بخش  و یا حضور در اوار ها و حوادث را ندارند ، زیرا در صورت اشتباه کوچک میتواند جان انسانی به خطر بیفتد ، لذا امور و  شرایط سگ های زنده یاب موضوعی بسیار تخصصی و در دستور کار اموزشی این مرکز نمیباشد .




تذکر : گواهی صادره به منزله فعالیت شغلی و صنفی مربیگری سگ نیست و برای دریافت گواهینامه صنفی شرکت  تست و آزمون صنفی الزامیست .


     



          KCI نماینده سازمان جهانی سگ   iku

                              Kennel club iran   

  با خدمات نماینده سازمان جهانی سگ اشنا شوید 



آیا کارت عضویت بین المللی kci را دارید ؟            بیشتر بدانید  ...

صدور کارت عضویت سازمان جهانی سگ iku 

جهت تخفیف در خدمات  kci


اغاز ثبت نام و نام نویسی عمومی مالکان سگ و علاقمندان جهت دریافت کارت عضویت و استفاده از خدمات مختلف نماینده iku در ایران در جهت بهره برداری و دریافت تخفیفات ویژه در بخش های 

اموزش و تربیت 

مسابقات و رویدادهای رقابتی 

 خدمات درمانی 

سمینار های بین المللی 

غذای سگ 

لوازم جانبی سگ و تجهیزات تخصصی مربی

و ده ها خدمات دیگر ...



          سمینارهای مربیگری kci



    کلاس و کارگاه مربیگری سگ kci

     با تدریس مدرسین بین المللی عضو اصناف کشاورزی و kci

در سمینار های مربیگری kCI تمامی علاقمندان به تربیت و آموزش سگ میتوانند شرکت نمایند ، حتی صاحبین سگ  ، بسیاری از شرکت کنندگان در کلاس و کارگاه های این مرکز بین المللی هم اکنون جز مربیان بسیار برجسته در کشور میباشند و در صنف کشاورزی با دریافت گواهینامه مربیگری سگ مدرک صنفی و شغلی مشغول کسب و کار قانونی هستند . ، که در مطالب درج شده در توضیحات در خصوص  مجوز مربیگری سگ نیز   توضیحاتی در خدمت شما کاربران گرامی قرار گرفته است .



      سمینار فروردین ماه ۱۴۰۲



  سمینار مربیگری سگ بین المللی kci

           با تدریس مدرسین ارشد سازمان جهانی سگ iku


سمینار های بین المللی kci همان طور که از نامش پیداست ، با حضور نخبگان و کارشناسان جهانی ، از سازمان به کشور های دیگر جهت به روز رسانی علوم آموزش و تربیت سگ اعزام میگردد.


خوشبختانه کارشناس ، داور ارشد جهانی و قهرمان چندین دوره مسابقات جهانی ، استاد دنیل بن سوسان از کشور اسپانیا در سال های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ به ایران سفر داشتند و بیست رو  با برگزاری سمینار های آموزشی و پرورشی و مسابقات ، مسبب گامی بزرگ در پرورش و آموزش سگ کشور شدند ، که افتتاح دانش سرای بین المللی ایران با حضور ایشان به عنوان نماینده سازمان جهانی سگ صورت گرفت .

  mr. daniel bensusan  







سمینار های بین المللی هر سال با حضور کارشناسان ارشد سازمان جهانی در kci برگزار میگردد ، جهت رزرو و ثبت نام اولیه با شماره های تماس درج شده تماس حلصل نمایید .




مجوز حرفه مربی سگ و عضویت اتاق اصناف کشاورزی ایران  

توضیحات جامع در خصوص مربی سگ و شرایط صنفی حرفه مربیگری سگ برای شما کاربر گرامی به اشتراک گذاشته شده ، خواهشمندیم با علاقمندان و ماقاضیان مربی و آموزش اشتراک گذاری نمایید


مربی سگ کیست و آموزش سگ را به چه افرادی بسپاریم ؟؟؟    بیشتر بدانید ..‌.


در ابتدا باید بدانیم که مربی کیست و معیار های این مقوله در تربیت و آموزش سگ بسیار مهم ست .

مربی ، فردیست که وظیفه آموزش و ایجاد مهارت را برای  سگ شما بر عهده دارد ، او تعیین کننده اسایش و ارامش بین سگ و مالک ست ، نتیجه کارش تا سالیان میتواند مفید و یا مضر باشد . حال ایا مربی خود علم و دانش را در کنار تجربه داراست ، مربی باید با متد و برنامه ریزی اموزش سگ شما را بر عهده بگیرد ، سگ ها نظم و ضوابط را به خوبی درک میکنند و این در حالیست که مربی هم نظم لازم در تمرینات را باید به کار بگیرد .

مربی باید دانش به روز و تجربه لازم از شخصیت و سطح  توانایی نژاد ها را نیز داشته باشد ، به زبان ساده پس برای داشتن یه سگ مورد نظر برای انجام کار و انگیزه نگهداری مشورت با مربی و پرورش دهنده بسیار مهم و حیاتیست ،
مربی میتواند سگ شما را با انجام اشتباهات در تربیت ، به یک فاجعه و ابزار حذف ارامش و اسایش بدل کند ، مربی باید دانش لازم را از مراکز بین المللی و مربیان و اساتید مختلف دریافت و با به کار گیری و به روز رسانی ، علم روز را برای سگ شما به کار بگیرد .
لازم به ذکر است که مربی باید دارای صبر و اعصاب قوی بوده واین مهم در روند تربیت  سگ که میتواتد گاها خطا و اشتباه مرتکب شود  ، بسیار تاثیر گذار ست .
گاها مشاهده شده که مالکان سگ از مربیان مختلف و دستور العمل های مختلف استفاده میکنند و برخی اوقات تا بیش از پنج مربی برای سگ خود انتخاب میکنند ، حال چرا مربی اول و دوم و ... نتوانسته تربیت را به سرانجام رساند ، زیرا شخصیت و رفتار هر سگ با سگ دیگر متفاوت است ، همین امر به دلیل عدم تجربه مربی با رفتار شناسی ست ، پس مربی باید حتی رفتار شناسی که مقوله بسبار علمی و مهم ست را حداقل درک نموده باشد . نگهداری در فضای غیر استاندارد برای سگ تحت آموزش ، تغذیه نامناسب ، برخورد ناصحیح مربی و پرسنل باشگاه همه میتوانند در نتیجه به کار گیری آموزش سگ تاثیر گذار باشند ، در برخی گزارشات از مربیان رفتار درمان ، فضای کوچک برای سگ ، بستن در قلاده در زمان های طولانی و غیر استاندارد هم باعث ناهنجاری برای سگ میگردد.

مربیان در کشور دارای حرفه تعریف شده و  کد صنفی کشاورزی هستند ، هم اکنون اتحادیه تعاونی پرورش دهندگان و مربیان سگ مسئولیت ثبت نام ، هویت گذاری و تست و ازمون صنفی جهت صدور گواهینامه مربیگری (مجوز صنفی) با توجه به تفاهم نامه سال ۱۳۹۹ برعهده و در حال خدمات رسانیست .
در فضای مجازی امروز ، بیش از هزار مربی در حال فعالیت هستند ، که فقط کمتر از یکصد مربی مجوز فعالیت دارند و مابقی بدون هویت و بررسی و محک تجربیات علمی و عملی و صنفی در حال فعالیت در کشور هستند ، که بخشی از مشکلات و ناهنجاریهای سگ ها مرتبط با همین فعالان ست که از نام مربی جهت کسب درامد و بدون توجه به عواقب یک آموزش بد اقدام میکنند ، که از شما صاحبان سگ خواهشمندیم که قبل از اخذ قرار داد با مربی از پروانه فعالیت و یا گواهینامه مربیگری صنفی با لوگو زیر اطمینان حاصل نمایید و در صورت هر گونه تخلف سریعا برای پی گیری به اتاق اصناف کشاورزی استان محل پذیرش یا اموزش سگ خود مراجعه نمایید .


لوگو اتاق اصناف کشاورزی ایران جهت بررسی پروانه یا گواهینامه مربی سگ باید در ان مدرک یا پروانه درج گردیده باشد ، در غیر اینصورت شما با یک مربی بدون هویت صنفی و مجوز قانونی روبرو خواهید بود ، که تعاریف او از کار و اعتبار علمی و یا عملی میتواند برحسب عدم تست و ازمون و عدم هویت شغلی  کذب باشد . 


قبل از عقد قرار داد و یا ورود او به متزل یا محل نگهداری سگ خود جهت آموزش حتما گواهینامه صنفی با هولوگرام برجسته و لوگوی اتاق اصناف کشاورزی ایران و اتحادیه را بررسی نمایید و از عقد قرار واد و ورود افراد بدون گواهینامه صنفی ویا  پروانه فعالیت باشگاه جدا خودداری نمایید ، لازم به ذکرست که مدیر یک باشگاه پرورش و آموزش سگ ، نمیتواند مدعی آموزش سگ نیز باشد از همین رو حتما از تجربه ، نمونه کار های آموزشی واقعی و در دسترس مطلع شوید و به ویدئو و کلیب های ساختگی مجازی توجه نکنید ، زیرا شما اسایش و ارامش را در همراهی با سگ در آموزش اصولی و صحیح دارید ، وگرنه ناهنجاری سگ و عدم تربیت صحیح جهنمی را برای شما مهیا خواهد کزد که در نهایت منجر به نارضایتی اطرافیان شما نیز خواهد انجامید .



به یاد بسپارید عزیزان کاربر :

شما یکبار سگی با خلوص نژادی در هر سطحی میخرید ، ولی باید بدانید تمام انچه از سگ میخواهید همان تربیت و آموزش ست .



برای استعلام از وب سایت رسمی اتاق اصناف کشاورزی ایران

بر روی نوشتار ابی رنگ زیر ضربه بزنید .

 مجوز مربیان سگ




 سالهاست که مربیان در حرفه مربیگری سگ ها در کشور مشغول به فعالیت هستنند که امروزه تعدد  این فعالان محترم و عدم رسیدگی و نظارت به معضل اساسی در اموزش صحیح سگ ، تفکیک بر اساس  دانش ، تعدد در شکایات قضاییبین  متقاضی اموزش سگ و مربی و یا تربیت های غیر کارشناسانه مخصوصا در سگ های گارد و محافظ  و حوادث اجتماعی ، مسئولین و بخش تخصصی بر ان داشت  با دستورالعمل های کارشناسی و ایجاد زیر ساخت علمی  این طرح را  به اجرا گذارند  ، تا مربیان پس از هویت گذاری و تست و ازمون بتوانند از امنیت اجتماعی و شغلی و عضویت و حمایت اتاق اصناف کشاورزی و اتحادیه تعاونی برخوردار باشند .



گواهینامه مربیگری طبق طرح هوبت گذاری و تست و ازمون مربیان پس از یکسال کارشناسی و جلسات متعدد با مسیولین مربوطه  در تفاهم  نامه سال ۱۳۹۹  و اماده سازی مرکز تست و ازمون با امکانات لازم  در  سال ۱۴۰۰ احرایی و در دستور کار قرار گرفت و به منظور کنترل ، بررسی   شناسایی ، تعیین سطح دانش و نظارت مستقیم اتاق اصناف کشاورزی ایران  مربیان کد ریجستری و گواهینامه صنفی دریافت مینمایند ، که این گواهینامه برای فعالیت شخص صادر گردیده و تغییر کاربری اماکن نیازمند مراجهه به سازمان های مربوطه میباشد .


اطلاعات مورد نیاز : 

۱. نحوه ثبت نام 

مدارک لارم: 

⬆️ کپی کارت ملی و شناسنامه 

⬆️ عکس پرسنلی چهار قطعه 

⬆️ گواهی سلامت اعصاب و روان از پزشک 

⬆️تکمیل برگه ثبت نام و تعهدات کاری ان 

⬆️کپی برگه ثنا 

طبق تماس مکرر فعالان در خصوص ثبت نام و هویت گذاری ، چند نکته مهم :


 . تست و ازمون برای داشتن گواهینامه مربیگری  که در بخش مهم اموزش کشور است ، دوره فرمانپذیری ست که با حضور ناظر و داور منتخب صنفی انجام میگیرد .


 .دارندگان قبولی تست های بین المللی  بی اچ و ای جی پی  از نمایندگان سازمان های جهانی که با طرح قرار داد همکاری دارند ، بدون تست و ازمون ، مدرک معادل دریافت میکنند ، زیرا این تست مربوط به نمایندگان سازمان های جهانی بوده ست و طبق دستور العمل تفاهم نامه ، فقط مدرک قبولی تست بین المللی  دریافت و گواهینامه معادل صادر میگردد .


 .اموزش سگ که حرفه بسیار محترم در فراهم اسایش و ارامش مالک ، جامعه و سگ ست ، که بسیاری از حوادث از همین اموزش غیر اصولی گسترش یافته که  در کشور یا با داشتن پروانه فعالیت و مجوز  از سازمان های جهاد کشاورزی و اصناف کشاورزی میسر و یا شرکت در طرح هویت گذاری و تست و ازمون مربیان و دریافت گواهینامه مربیگری ست .


  .افراد که  ثبت نام نموده اند در بهمن ماه  می بایست در راس ساعت مقرر جهت تست و ازمون کتبی در محل برگزاری حاضر و کارت ورود دریافت نمایند .


 . مرکز تست و ازمون  دانش سرای علوم پرورش و اموزش سگ کار ایران  KCI  میباشد ، که از سال نود و نه و افتتاح در سال هزار  چهارصد ، هم اکنون ماهاست ،  میزبان متخصصین ، مدرسان و دانش پژوهان در این زمین اختصاصی روایداد های صنفی ست .


جهت دریافت گواهینامه ، گواهی سلامت اعصاب و روان جهت جلوگیری از خشونت و برخورد های نامناسب مربی  از پزشک الزامیست .


۲. پلاس تست و ازمون کتبی




۲.دستورالعمل ، اهداف و مزایا

✅عضویت در کمیته صنفی مربیان سگ کشور 

✅حق رای و کاتدید در کمیته مربوطه 

✅معرفی در سایت اصناف کشاورزی استان البرز 

✅معتبر در سازمان های کشور 

✅دریافت تسهیلات بانکی مربوط به حقوق صنفی 

✅اخذ قرار داد با سامانه الو مربی اژانس مربیان کشور 

✅اطلاع رسانی عمومی و معرفی دارندگان گواهینامه به عنوان مربیان قانونی کشور به عموم متقاضیان اموزش سگ 

✅ تدریس سمینار و کارگاه ها با توجه توانایی 

✅استفاده از خدمات بیمه کشاورزی 

✅خرید لوازم و تجهیزات اموزشی  به صورت اقساط 

✅ و مزایا دیگر ان در خصوص بهره برداری از فعالیت قانونی و پی گیری حقوق صنفی و شغلی 


مزایا و اهداف مهم 

✅ کاهش خطرات و حوادث مرتبط با سگ 

✅نظارت اصناف کشاورزی بر فعالیت مربیان 

✅ایجاد اعتبار برای فعالان در کلیه موارد صنفی و شغلی 

✅ اطمینان عموم متقاضیان سگ از تجربه و اخلاق و برخورد مربی 

✅ جلوگیری از حیوان ازاری 

✅ ایجاد هویت برای مراجعه کنندگان به منازل عموم و کنترل و پیشگیری از هرگونه جرم در عرصه فعالیت 

✅ به کارگیری بانوان برای مربیگری جهت بهره برداری متقاضیان اموزش خانم برای اموزش سگ 

✅ پی گیری تخلف مربی در کوتاه ترین زمان از طریق هیئت بدوی تخلفات اتاق اصناف کشاورزی 

✅ ایجاد بیش از سیصد فرصت شغلی برای خواهران و برادران فعال اموزش و تربیت سگ در کشور 


 

                           بخشی از 
       ایین نامه اتاق اصناف کشاورزی ایران

آیین نامه اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی 


(اصلاحیه مصوب تاریخ ۲۵/۹/۹۷هیئت وزیران)
هیئت وزیران در جلسه ۲۵/۹/۹۷ به پیشنهاد شماره ۵۸۴۰/۰۲۰ مورخ ۲۹/۲/۱۳۹۲ وزارت جهاد کشاورزی و به استناد اصل یکصد و سی هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد:
آیین نامه اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی، موضوع تصویب نامه شماره ۴۰۲۶۰/ت ۳۴۲۷۴ ک مورخ ۲۰/۳/۱۳۸۷ به شرح زیر اصلاح می شود:
فصل اول – تعاریف و کلیات
ماده ۱- در این آیین‌نامه، اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می روند:
الف – نظام صنفی کشاورزی: قواعد و مقررات و تشکلهای حرفهای است که در جهت ایجاد تشکیلات، تعیین وظایف و اختیارات، ساماندهی و نظم‌بخشی و حمایت از حقوق افراد شاغل در بخش کشاورزی و منابع طبیعی تنظیم و تنسیق می‌گردد.
ب – فرد صنفی کشاورزی: هر شخص‌ حقیقی‌ یا حقوقی‌ که‌ در یکی‌ از مشاغل تولیدی و خدماتی کشاورزی و منابع طبیعی ‌فعالیت خود را در زمینه بهره‌برداری از منابع آب، خاک و منابع طبیعی به منظور تولید محصولات کشاورزی، گیاهی و حیوانی (محصولات غذایی یا مواد خام صنعتی با منشأ گیاهی و جانوری) در یک یا چند نوع از رشته های هفتگانه زیر قرار می‌دهد:
۱. زراعت
۲. باغداری و درختکاری مثمر و غیر مثمر
۳. دامپروری، دامداری، تولیدات دامی، زنبور عسل و کرم ابریشم
۴. طیور و ماکیان
۵. آبزی پروری و صیادی (شیلات)
۶. جنگلداری، جنگلکاری، مرتعداری، آبخیزداری و بیابان زدایی (منابع طبیعی)
۷. آن بخش از خدمات و صنایع تبدیلی بلافصل کشاورزی با یک مرحله تبدیل که نوعا از طریق روستائیان و عشایر انجام می شود.
تبصره- در صورت بروز اختلاف در مصادیق رشتههای موضوع جزء(۷) این بند، نظر هیئت عالی نظارت بر سازمانهای صنفی کشور لازم الاجرا است.
ج- واحد صنفی کشاورزی: هر واحد تولیدی یا خدماتی کشاورزی‌ و منابع طبیعی که‌ بصورت ثابت یا سیار توسط‌ فرد یا افراد صنفی‌ کشاورزی با اخذ پروانه کسب کشاورزی برای فعالیتهای موضوع بند (ب) این ماده دایر بوده و یا دایر می شود.
تبصره) اشخاص حقیقی یا حقوقی که طبق قوانین جاری موظف به اخذ مجوز فعالیت یا پروانه تأسیس بهرهبرداری، اشتغال از دستگاهها هستند، چنانچه مبادرت به عرضه مستقیم کالا یا خدمات موضوع این آیین‌نامه نمایند، مکلفند علاوه بر دریافت مجوز فعالیت یا پروانه مذکور، با رعایت این آیین‌نامه و بر اساس قانون نظام صنفی نسبت به اخذ پروانه کسب اقدام نمایند.
د- صنف: گروهی از افراد صنفی کشاورزی که ماهیت فعالیت آنان از یک یا چند نوع فعالیت همگن بوده و در هریک از رشتههای هفتگانه موضوع بند (ب) این ماده قرار میگیرند.

هـ - اتحادیه صنفی کشاورزی: مجموعهای از اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع بندهای (ب) و (ج) این ماده که پس از‌ تایید در وزارت جهاد کشاورزی رسمیت یافته و در چهارچوب مواد (۵۸۴) و (۵۸۵) قانون تجارت به ثبت می رسند و دارای شخصیت حقوقی غیر دولتی می باشند.
و- پروانه کسب کشاورزی: مجوزی است که طبق مقررات این آیین نامه برای فعالیت در مشاغل کشاورزی موضوع بند (ب) این ماده به صورت موقت یا دائم از سوی اتحادیه صنفی کشاورزی شهرستان مربوط به فرد صنفی کشاورزی واجد شرایط داده می‌شود.
تبصره ۱- دستورالعمل نحوه تعیین حداقل ابعاد اقتصادی برای صدور پروانه کسب کشاورزی با همکاری دبیرخانه هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران و اتاق اصناف کشاورزی ایران تهیه و پس از تصویب در یاد شده توسط وزیر جهاد کشاورزی برای اجرا ابلاغ می گردد.
تبصره ۲- تحصیل این پروانه داوطلبانه بوده و مانع فعالیت کشاورزی نیست، لکن تنها دارندگان این پروانه از مزایای آن بهره مند خواهند شد.
ماده ۲- ساختار نظام صنفی کشاورزی شامل اتحادیه صنفی کشاورزی، اتاق اصناف کشاورزی شهرستان، اتاق اصناف کشاورزی ایران، کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان و هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران می باشد.
ماده ۳- وظایف ساختار نظام صنفی کشاورزی به شرح زیر است:
الف- هویت بخشی به شاغلین و مشاغل بخش کشاورزی و ارتقا جایگاه حرفهای بخش کشاورزی.
ب- دفاع از حقوق و منافع صنفی و حرفهای و پیگیری مطالبات قانونی و صنفی شاغلین بخش کشاورزی.
ج-حضور در مجامع سیاستگذاری و برنامه ریزی بخش کشاورزی و زمینهسازی حضور فعالان بخش در فرآیند تصمیم گیری و تصمیم سازی.
د) تعامل با دستگاهها و سازمانهای دولتی در راستای تعیین الگوی کشت و ساماندهی زنجیره تولید و تامین محصولات کشاورزی.
هـ) تعامل با دستگاهها و سازمانهای دولتی در جهت تنظیم بازار، قیمت گذاری محصولات کشاورزی و تعیین و تنظیم تعرفههای خدمات کشاورزی.
و) نظارت و کنترل بر تولید محصول سالم و بهبود شرایط تولید، صادرات و واردات محصولات.
ز) همکاری با وزارت جهاد کشاورزی جهت ارتقای سطح دانش و آگاهی و مهارت تولید کنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی و ترویج شیوههای نوین کشاورزی.

ماده ۱۵- مجازات تخلفات موضوع بندهای (ب) تا (ی) ماده (۱۴) این آیین‌نامه، با توجه به شرایط، دفعات و مراتب تخلف به شرح زیر است:
الف – اخطار شفاهی بدون درج در پرونده عضویت در اتحادیه صنفی کشاورزی.
ب – توبیخ کتبی با درج در پرونده عضویت در اتحادیه صنفی کشاورزی.
ج- محرومیت از دریافت تسهیلات.
د- جریمه نقدی از یک تا دو برابر سود و منافع حاصل از فعالیت غیر مجاز به تشخیص هیئت ها.
ﻫ– تعلیق پروانه از یک ماه تا یک سال.
و – لغو پروانه (تعطیل محل کسب) در صورت لزوم.
تبصره ۱- هیئتها می‌توانند برای ارزیابی میزان سود و منافع حاصل از فعالیت غیر مجاز از نظر کارشناس رسمی دادگستری که با هزینه جهاد کشاورزی شهرستان مربوط انتخاب می‌گردد، استفاده نمایند.
تبصره ۲- درآمدهای ناشی از جریمه‌های دریافتی به حساب خزانه واریز خواهد گردید. معادل این مبلغ در بودجه‌های سنواتی منظور خواهدشد تا توسط وزارت جهاد کشاورزی برای اجرای آیین‌نامه هزینه شود.
ماده ۱۶- شاغلان عضو نظام دامپزشکی و نظام مهندسی کشاورزی، از شمول این آیین‌نامه مستثنا بوده و تابع مقررات مربوط خواهند بود.
ماده ۱۷- هرگاه تخلف عضو، عنوان یکی از جرائم مندرج در قوانین را داشته باشد، هیئتها مکلفند مراتب را برای رسیدگی جنبه جزایی آن به مراجع قضایی صالحه اعلام نمایند. رسیدگی مراجع قضایی مزبور مانع از اجرای مجازات‌های انتظامی اعضاء نخواهد بود.

فصل چهارم – نحوه رسیدگی به تخلفات
ماده ۱۸- برای رسیدگی به تخلفات صنفی اعضای نظام صنفی کشاورزی و اعمال مجازاتهای مقرر در این آیین‌نامه، هیئت رسیدگی بدوی در هر شهرستان، مرکب از سه نفر شامل نماینده اداره جهاد کشاورزی شهرستان مربوط، نماینده دادگستری به حکم رئیس قوه قضاییه و نماینده اتاق اصناف کشاورزی شهرستان، تشکیل می‌گردد.
ماده ۱۹- شروع به رسیدگی در هیئتهای بدوی، با اعلام گزارش از سوی بازرسان، شکایات اشخاص حقیقی یا حقوقی یا مقامات اداری ذی‌ربط می باشد.
ماده ۲۰- هیئتهای بدوی مکلفند حداکثر ظرف دو هفته از تاریخ دریافت شکایت یا گزارش، در جلسه‌ای با دعوت از طرفین یا نمایندگان آنان به پرونده رسیدگی و طبق مفاد این آیین‌نامه اتخاذ تصمیم نمایند. عدم حضور هر یک از طرفین مانع رسیدگی و اتخاذ تصمیم و صدور رای نخواهد بود.
ماده ۲۱ – هر یک از طرفین می توانند در صورت اعتراض به رأی صادره، مراتب را کتباً ظرف مدت ده روز از تاریخ ابلاغ رأی، به هیئت تجدید نظر تسلیم نمایند. هیئت تجدید نظر در هر شهرستان مرکب از رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان مربوط یا یکی از معاونین ذیربط، رئیس دادگستری یا نماینده وی، رئیس یا یکی از اعضای هیئت رئیسه اتاق اصناف کشاورزی شهرستان مربوط، می‌باشد که ظرف یک ماه با دعوت از طرفین یا نمایندگان آنان به درخواست تجدید نظر رسیدگی و اتخاذ تصمیم می‌نماید. رأی هیئت تجدید نظر قطعی و لازم‌الاجراست. عدم حضور هر یک از طرفین مانع رسیدگی و اتخاذ تصمیم و صدور رای نخواهد بود.
ماده ۲۲- جلسات هیئت‌های بدوی و تجدید نظر با حضور هر سه نفر اعضاء رسمیت یافته و آرای صادره با نظر اکثریت معتبر می‌باشد.
ماده ۲۳- هیئت های بدوی و تجدید نظر ملزم به رسیدگی به کلیه شکایات و گزارشات دریافتی می باشند و چنانچه شکایت یا گزارشی را وارد تشخیص ندهند یا رسیدگی به آن را در صلاحیت خود ندانند، نظر به رد شکایت یا عدم صلاحیت داده و در غیر این‌صورت، پس از اخذ دفاعیات، اتخاذ تصمیم می نمایند.
ماده ۲۴- در صورت عدم امکان تشکیل هیئت بدوی و تجدید نظر در هر شهرستان، یکی از هیئت های نزدیک ترین شهرستان همجوار همان استان یا مرکز استان وظایف مقرر را عهده‌دار خواهد بود.
ماده ۲۵- اداره امور هیئت‌های بدوی و تجدید نظر، مسئولیت تشکیل جلسات و انجام هماهنگی‌ها، تشکیل پرونده، تعیین نوبت و وقت رسیدگی، ابلاغ و اجرای آراء و سایر امور دبیرخانه‌ای و همچنین رسیدگی به تخلفات هیئت‌ها، به عهده اداره جهاد کشاورزی شهرستان مربوط می‌باشد.

فصل پنجم- سایر مقررات
ماده ۲۶- اتحادیههای صنفی کشاورزی موظفند پانزده درصد(۱۵%) از مبالغ دریافتی حق عضویت سالانه، صدور، تمدید و تغییر پروانه کسب را به حساب اتاق اصناف کشاورزی شهرستان واریز نمایند.
تبصره- اتاق اصناف کشاورزی شهرستان موظف است پنج درصد (۵%) از کل وجوه دریافتی موضوع این ماده را به حساب اتاق اصناف کشاورزی ایران واریز نماید.
ماده ۲۷- وزارت جهاد کشاورزی موظف است ظرف شش ماه پس از تاریخ لازم الاجرا شدن این آیین نامه، اساسنامههای الگوی ساختار نظام صنفی کشاورزی که مشتمل بر وظایف و حدود اختیارات، نحوه تشکیل، اداره و انتخاب اعضای واجد شرایط عضویت در هیئت مدیره و هیئت رئیسه و همچنین برگزاری جلسات آنها را در چهارچوب قوانین و مقررات مرتبط به صورت متحدالشکل با هماهنگی دبیرخانه هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران و اتاق اصناف کشاورزی ایران تهیه نماید. اساسنامههای مذکور پس از تصویب هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران و ابلاغ وزیر جهاد کشاورزی برای اجرا در اختیار ساختار نظام صنفی کشاورزی قرار میگیرد. تا زمان ابلاغ این اساسنامهها، اساسنامههای موجود لازم الاجرا است

تبصره - وظایف و اختیارات اتحادیه صنفی کشاورزی، اتاق اصناف کشاورزی شهرستان و اتاق اصناف کشاورزی ایران در چهارچوب این آیین نامه، اساسنامهها و شیوه نامههای مربوط پس از تصویب هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران توسط وزیر جهاد کشاورزی برای اجرا ابلاغ می شود.

فصل دوم- ساختار نظام صنفی کشاورزی
ماده ۴- در هر شهرستان‌ افراد و واحدهای صنفی‌ کشاورزی با رعایت‌ مقررات این‌ آیین‌نامه، اساسنامه اتحادیه صنفی کشاورزی و دستورالعملهای مربوط نسبت به‌ تشکیل‌ اتحادیه صنفی کشاورزی برای‌ انجام‌ وظایف‌و مسئولیت‌های‌ مقرر در این آیین نامه اقدام‌ می‌کنند.
تبصره ۱- حد نصاب‌ تعداد افراد و واحدهای صنفی‌ کشاورزی برای تشکیل‌ اتحادیه صنفی کشاورزی مطابق دستورالعملی است که به پیشنهاد اتاق اصناف کشاورزی ایران ظرف حداکثر دو ماه از تاریخ ابلاغ لازم الاجرا شدن این آیین نامه تهیه و پس تصویب هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران توسط وزیر جهاد کشاورزی برای اجرا ابلاغ می شود.
تبصره۲- اتحادیه صنفی کشاورزی موظف است مصوبات‌ و بخشنامه‌های‌ هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران‌ و کمیسیون نظارت‌ بر اصناف کشاورزی‌ شهرستان، اتاق اصناف کشاورزی ایران و اتاق اصناف کشاورزی شهرستان را ‌که در چهارچوب‌ این‌ آیین‌نامه به اتحادیه ابلاغ‌ می‌شود، اجرا نماید.
ماده ۵- هر شهرستان دارای یک اتاق اصناف کشاورزی شهرستان می باشد. اتاق مذکور مرکب از هیئت مدیره اتحادیههای صنفی کشاورزی هر شهرستان بوده و انجام وظایف و مسئولیت‌های مقرر در این آیین نامه و اساسنامه مربوط را بر عهده دارد.
تبصره‌- اتاق اصناف کشاورزی شهرستان موظف‌ است‌ مصوبات‌ و بخشنامه‌های هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران،‌ کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان و اتاق اصناف کشاورزی ایران ‌را ظرف پنج‌ روز از تاریخ‌ دریافت‌، به‌ اتحادیههای صنفی کشاورزی ابلاغ‌ کند. پس‌از انقضای‌ این‌ مهلت‌، دبیرخانه‌ مراجع مذکور می‌توانند بی‌واسطه ‌مصوبات‌ و بخشنامه‌های‌ خود را برای‌ اجرا به‌ اتحادیههای صنفی کشاورزی ابلاغ‌ کنند.
ماده ۶- برای اداره امور کلان نظام صنفی کشاورزی، اتاق اصناف کشاورزی ایران مرکب از نمایندگان منتخب هیئت‌ رئیسه اتاقهای اصناف کشاورزی شهرستانهای کشور و نمایندگان وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیرو (هر دستگاه یک نفر) و در تهران تشکیل می شود و به عنوان بالاترین مرجع برنامه ریزی و تصمیم گیری نظام صنفی کشاورزی در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط عمل می کند.
تبصره ۱- تعداد نمایندگان اتاق اصناف کشاورزی شهرستانهای هر استان در اتاق اصناف کشاورزی ایران یک نفر می باشد که توسط اتاق اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان و با نظارت کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان انتخاب و به دبیرخانه هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران معرفی می شوند. به ازای هر (۴۰) هزار نفر عضو اتحادیههای صنفی کشاورزی شهرستانهای هر استان یک نماینده به سهمیه آن استان اضافه می شود ولی در هر حال تعداد نمایندگان هر استان حداکثر پنج نفر خواهد بود.
تبصره ۲- نحوه انتخاب نمایندگان اتاقهای اصناف کشاورزی شهرستانها بر اساس دستورالعملی است که به تصویب هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران می رسد.
ماده ۷- هیئت رئیسه اتاق اصناف کشاورزی ایران مرکب از هفت عضو اصلی و چهار عضو علی البدل است که شش عضو اصلی و چهار عضو علی البدل آن از بین اعضای غیر دولتی اتاق مذکور و با رأی ‌مخفی اعضای اتاق یاد شده برای چهار سال انتخاب می شوند و عضو هفتم هیئت رئیسه به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی و با تصویب هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی‌ ایران ‌از بین افراد متعهد و آگاه به مسائل صنفی ‌تعیین می‌شود. همزمان با انتخاب اعضای هیئت رئیسه، انتخاباتی برای انتخاب دو نفر بازرس (اصلی و علی‌البدل) برگزار می‌شود.
ماده ۸- هیئت رئیسه منتخب ظرف مدت پانزده روز پس از انتخابات تشکیل جلسه می دهد و از میان اعضای غیر دولتی یک نفر را بعنوان رئیس انتخاب و برای صدور حکم به وزیر جهاد کشاورزی معرفی می کند. همچنین در این جلسه دو نایب رئیس(اول و دوم )، یک دبیر و یک ‌خزانه‌دار انتخاب می‌شوند.
ماده ۹- مدت‌ عضویت اعضای غیردولتی اتاق اصناف کشاورزی ایران در هیئت‌ رئیسه‌ نمی‌تواند بیش‌ از مدت‌ باقیمانده‌ از عضویت‌ آنها در هیئت‌مدیره اتحادیه صنفی کشاورزی و هیئت رئیسه اتاق اصناف کشاورزی شهرستان باشد. با پایان‌ یافتن ‌مدت‌ عضویت هر عضو، عضو علی البدل جایگزین‌ خواهد شد.
ماده ۱۰- رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران با وظایف و اختیارات زیر، بالاترین مقام اجرایی و اداری نظام صنفی کشاورزی ایران است:
الف - نمایندگی نظام صنفی کشاورزی در مراجع داخلی و بین المللی.
ب - مسئول اجرای مصوبات اتاق اصناف کشاورزی ایران.
ج - نظارت بر عملکرد دبیرخانه اتاق اصناف کشاورزی ایران.
د - تهیه پیشنهادهای لازم برای تحقق اهداف مندرج در آیین نامه و ارائه آن به اتاق اصناف کشاورزی ایران.
هـ - تهیه دستورالعمل چگونگی‌ صدور پروانه‌ کسب کشاورزی و ارائه آن به هیئت رئیسه جهت تصویب.
و - هماهنگی در نظارت بر عملکرد اتحادیه ها و اتاق های اصناف کشاورزی شهرستانها.
ز - ابلاغ دستور العملها، مصوبات و بخشنامهها.
ح - انجام مکاتبات اداری نظام صنفی.
ط– انجام سایر امور محوله از طرف اتاق اصناف کشاورزی ایران و سایر اموری ضروری برای اداره نظام صنفی کشاورزی.
تبصره– نایب رئیس در غیاب رئیس عهده دار وظایف رئیس خواهد بود. رئیس می تواند برخی از اختیارات خود را با حفظ مسئولیت به نواب رئیس تفویض کند.
ماده ۱۱- به‌ منظور برنامه ریزی، هدایت، ایجاد هماهنگی و نظارت بر کلیه اتحادیهها، اتاقهای ‌اصناف کشاورزی شهرستانها و اتاق اصناف کشاورزی ایران و کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستانها، هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران به عنوان بالاترین مرجع نظارتی نظام صنفی کشاورزی با عضویت وزیران جهاد کشاورزی(رئیس)،کشور، دادگستری، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نیرو، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر وزرا حسب دستور جلسه و هیئت رئیسه اتاق اصناف کشاورزی ایران و روسای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، اتاق اصناف ایران و بالاترین مقام سایر دستگاه های اجرایی حسب دستور جلسه بدون حق رای تشکیل می شود.
تبصره ۱- کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی در سطوح شهرستان و شهرستان مرکز استان با ترکیب بالاترین سطح دستگاههای متناظر هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران تشکیل می شود.
تبصره ۲- دبیرخانه هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران و کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی در سطوح شهرستان و شهرستان مرکز استان به ترتیب در وزارت جهاد کشاورزی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مستقر می باشد. تشکیلات اداری، مالی و نحوه فعالیت دبیرخانههای فوق به موجب دستورالعملی است که به پیشنهاد وزیر جهاد کشاورزی به تصویب هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران می رسد.
ماده ۱۲- وظایف‌ و اختیارات‌ هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران به شرح زیر است:
الف- تصویب دستورالعمل‌ نظارت‌ بر حسن‌ انجام‌ وظایف‌ قانونی‌ و ایجاد هماهنگی‌ بین کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان و نظارت‌ بر فعالیت‌ آنها در حدود مفاد این‌ آیین نامه.
ب‌- رسیدگی‌ به‌ اختلافات‌ بین‌ کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستانها، اتاق اصناف کشاورزی شهرستانها و اتاق اصناف کشاورزی ایران و اتخاذ تصمیم لازم.
ج- رسیدگی و ابطال‌ انتخابات‌ و یا عزل‌ اعضای هیئت‌ مدیره اتحادیههای صنفی کشاورزی و هیئت رئیسه اتاق اصناف کشاورزی شهرستانها به‌ پیشنهاد کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی ‌ شهرستان در صورت وجود جهات ابطال یا عزل مطابق ضوابط مربوطه.
د- رسیدگی و ابطال انتخابات و یا عزل اعضای هیئت رئیسه اتاق اصناف کشاورزی ایران در صورت وجود جهات ابطال یا عزل مطابق ضوابط مربوطه.
هـ - رسیدگی‌ به‌ بودجه‌، ترازنامه‌ و صورتهای مالی‌ اتاق اصناف کشاورزی ایران و تصویب ‌آنها پس از استماع گزارش بازرس.
و- سایر مواردی‌ که‌ به‌ موجب‌ این‌ آیین نامه به‌ هیئت مذکور محول‌ شده ‌است‌.
تبصره‌ ۱- وظایف و اختیارات کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان متناظر با ساختار نظام صنفی کشاورزی در دستورالعملهای مربوط که به تصویب هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران می رسد، خواهد بود.
تبصره ۲- ضوابط مربوط به بندهای (ج) و (د) این ماده از سوی اتاق اصناف کشاورزی ایران تهیه و به تصویب هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران می رسد.

فصل سوم – تخلفات و ضمانت اجراهای مربوط
ماده ۱۳- هر موسسه یا دفتر یا محل کسب و پیشه ای که بدون دریافت مجوزهای لازم، برای انجام فعالیت‌های موضوع این آیین‌نامه دائر شده باشد، با اعلام اتاق اصناف کشاورزی شهرستان مربوط طبق مقررات قانون نظام صنفی از طریق نیروی انتظامی پلمپ می‌شود.
ماده ۱۴ – تخلفات صنفی اعضاء از جمله شامل موارد زیر است :
الف – تخلفات موضوع فصل هشتم قانون نظام صنفی – مصوب ۱۳۸۲ – در صورت انطباق با فعالیت اعضای صنف ؛
تبصره – در صورت انطباق تخلف عضو صنفی با یکی از موارد فصل مذکور به تشخیص هیئت‌های بدوی و تجدید نظر، موضوع مطابق مقررات قانون یاد شده رسیدگی و مورد اتخاذ تصمیم و صدور رای قرار می‌گیرد.
ب – عدم رعایت شئونات شغلی و صنفی.
ج – سهل انگاری در انجام وظایف قانونی.
د – عدم رعایت استانداردها و ضوابط فنی.
هـ - اجحاف به سایر شاغلان بخش کشاورزی.
و – صدور گواهی و گزارش خلاف واقع.
ز – اشتغال در کارهای خارج از صلاحیت حرفه‌ای.
ح – عدم رعایت شرایط مقرر در مجوزهای صادره.
ط – سوء استفاده از عضویت یا موقعیت صنفی به نفع خود یا دیگری.
ی – دریافت و یا پرداخت هر گونه مال یا وجه یا قبول خدمت خارج از ضوابط.
 مدارک هویت یک مربی و سطح دانش اوست ..
با توجه به اینکه اموزش ناصحیح و غیر کارشناسی سگ میتواند از او سلاحی خطرناک و یا عامل سلب اسایش همسایگان و اطرافیان و یا به خطر افتادن بهداشت عمومی گردد و مسئله مهم دیگر حضور افراد بدون مدارک هویتی مربوطه و عدم دانش در فضای مجازی و حضور در منازل هموطنان برای اموزش سگ ها  است که تا کنون هیچ نظارتی بر این بخش صورت نگرفته است ...

گواهینامه بر اساس ۴ پایه صادر میگردد ...

۱. مقدماتی کلاسیک (فرمانپذیری ) 
تست با حضور کارشناس و ناظر 

۲. مقدماتی پیشرفته (bh) 
صدور گواهینامه مربیگری معادل مدرک قبولی تست بین المللی ان از نمایندگان سازمانهای جهانی و فدراسیون های کشور 

۴. هلپری و هندلری 
تست با حضور کارشناس و ناظر 

۴. Igp123 ( ipo 123) گواهینامه طلایی مربیگری 

صدور گواهینامه مربیگری معادل مدرک قبولی تست بین المللی ان از نمایندگان سازمانهای جهانی و فدراسیون های کشور 

لازم به ذکر است تمامی مربیانی که دارای مدرک bh  از هریک از سازمانها و فدراسیون های جهانی میباشند میتوانند ثبت هویت و کد ریحستری و گواهینامه   معادل دریافت نمایند و از شروع طرح نیز تست  bh  و  igp 123  مدرک همراه با ویدئو کامل و بدون منقطع شدن پذیرفته میباشد ...

مربیان و علاقمندان به حرفه اموزش و تربیت سگ میتوانند با شرکت در تست و ازمون گواهینامه مربیگری دریافت و یا بر اساس قبولی و مدرک بین المللی  تست های نمایندگان سازمانهای بین المللی و فدراسیون ها  در کشور مدرک معادل دریافت نمایند و با توجه به برنامه های پیشرو فرصت اشتغال برای این فراهم میباشد ...

۴. رسیدگی به شکابات و انتقدات 

پی گیری تخلفات با ارسال کتبی گزارش به اتحادیه تعاونی در کوتاهنرین زمان از طریق  اتاق اصناف کشاورزی  استان و شهرستان ممکن میباشد .



نمونه گواهینامه مربیگری (مجوز صنفی ) 👇👇



مربیان شرکت کننده اقا و خانم در تست و آزمون صنفی مربیان جهت دریافت گواهینامه مربیگری سگ 


نکات مهم :


 مربی و باشگاه آموزشی  باید موارد حداقلی زیر را دارا باشد .

۱. به کار گیری متد و علم صحیح و به روز با توجه به تدریس  کارشناسان جهانی
۲. ابزار و لوازم استاندارد و به دور از حیوان آزاری
۳. باشگاه استاندارد و فضای مناشب پانسیون سگ جهت آموزش
۴. دسترسی به اب و هوای پاکیزه و در گردش
۵. فضای تخلیه انرژی و بازی در باشگاه
۶. غذای سالم و استاندارد متناسب با گوارش و علاقه سگ
۷. تحویل فرامین و انجام ان به درستی برای مالک و آموزش رعایت متد ها و تمرینات برای مالک سگ تحت آموزش



    سمینار های پرورش و نژاد شناسی 

            گواهی بین المللی نژاد شناسی و داوری kci




   نژاد شناسی و اهمیت شناخت کاربردی مربی 

برای دارا بودن یک آموزش خوب ، مربی باید شناخت کافی از تمامی نژاد ها و خصلت های نژاد و غرایز طبیعی انها داشته باشد ، برخی از سگ ها مناسب نگهداری در کنار خانواده نیستند و برخی اصلا مناسب فضا های کوچک نیستند ، در کنار فنوتیپ نژادی ، هوش و توانایی سگ مبحث دیگریست ، که با مشاوره با نربی و پرورش دهنده شما میتوانید ، انتخاب درستی از نژاد و کارایی سگ مورد نظر داشته باشید ،.

مربیان در بخش های مختلف و سطوح علمی فعالیت دارند ، شما از مربی که در خصوص سگ های سایز زیر ۳۵ سانتی متر فعالیت دارد نمیتواتید توقع انجام فرامین سطوح بالای مربیگری مانند igp و یا bh را داشته باشید ، زیرا این سطح از اموزش مربیانی با تجربه و فعال در زمینه سگ های اسپورت و عملیاتی را میخواهد نه مربیانی که فقط در زمینه فرمانپذیری فالیت دارند .

سگ هایی مانند روت وایلر ، ژرمن ، مالینویز ، دابرمن توانایی بالای در محافظت و حمله به طور غریزی دارند و ننیتوانند در منازل و اپارتمان ها و در فضای کوچک نگهداری شوند ، این دست نژاد ها طالب شدید یازی ، فرا گیری ، حثارت و تکاپو هستند و میتوان گفت در صورت فراهم نکردن رفاه و شرایط درست نکهداری ما دچار خشونت علیه سگ به صورت ناخواسته شده ایم .

پس شناخت تژاد ها و غرایز انها مهم ترین مورد در تربیت و آموزش سگ میباشد .
مربی هم مانند پرورش دهنده باید به اصول پرورش و نگهداری اشنا و مسلط باشد ، زیرا نگهداری بخش مهمی از امور پرورش و اموزش سگ ست ، یعنی باشگاه مربی باید دارای استاندارد های لازم یک مجموعه پرورش را دارا باشد .

بیش از سیصد تژاد در دنیا در خصوص سگ ها وجود دارد ، که هر یک دارای ضعف و برتری در امور تربیتی هستند ، که کامل ترین نژاد ها برای انجام اکثر فرامین و خواسته های تربیتی متعلق به نژاد بلژین مالینویز و ژرمن شپرد در خصوص سگ های کار ست .


ژرمن شپرد ها دارای  تیپ های نژادی هستند .
در ایران باب ترین سگ ها متعلق به دسته نژادی ژرمن هاست و هم اکنون بهترین و برترین خط خونی های ژنتیکی در ایران در خصوص سگ ها وجود دارد ، حتی مسابقات کشوری کیفیت نژادی توسط kci با حضور داوران معتبر اسیایی و مطرح جهان نیز صورت گرفته ست ، در سال ۱۳۹۸ نیز توسط sdv با حضور دو داور بین المللی برای رتبه بندی ژرمن شپرد های کشور انجام شد ، حال شما قبل از خرید باید با مربیان مشورت کنید و بعد از انتخاب مربی و مشاوره در مورد سطح تربیت نژاد ها باید به سراغ پرورش دهنده بروید ، حالا وقت خرید یک سگ اصیل ست ، اصالت با پرورش دهنده ست و آموزش و توانایی تربیت سگ و انتخاب کاربرد و تست سطح هوش و ...با مربی ، مربی و پرورش دهنده مکمل یکدیگرند .

مطلب زیبا انکه بهترست که پرورش دهنده سگ نیز اطلاعات و علم کافی از آموزش و تربیت را داشته باشد ، زیرا به کار گیری تربیت و آموزش در پرورش سگ هم میتواند استیش و ارامش و زیست صحیح برای باشگاه و یا مجموعه پرورش به همراه داشته باشد .

سلامت سگ ، جزیی از وجود سگ و ارامش دو طرفه برای مالک و سگ ست ، سلامت سگ مهم ترین بخش نگهداری سگ میباشد ، که به مربی سگ و آموزش سگ نیز وابسته و تاثیر گذار ست ، سگی که دارای سلامت جسمی نباشد از سلامت ذهنی نیز برخوردار نیست ، بیماری و درد تاثیر شگرف و عمیقی بر رفتار سگ دارد ، سگ ها به هنگام بیماری موجوداتی بسیار اسیب پذیر و منزوی هستند ، در موقع اصلا حاضر به انجام تمرین و تربیت نیستند .

از ایام قدیم باب بوده که میگفتند سگ ها ، جان سخت هستند ، ولی اصلا این گونه نیست ، انها به وقت بیماری و درد بسیار شکننده و ضعیف هستنند ، عدم تغذیه سگ بیش از ۴۸ ساعت میتواند سگ را به خطر مرگ روبرو کند ، بیماری های عفونی از سخت ترین بیماری ها برای سگ هاست ، در ژرمن شپرد ها سلامت لگن و مفاصل بسیار مهم ست ، در تربیت پیشرفته در پلان های جهانی مانند igp سلامت و کارشناسی جسم در مرحله اول انتخاب سگ برای این آموزش پیچیده و سخت ست ، یک تیم سالیانی برای یک سگ وقت گذاشته تا ان را به اجرای پلان برسانند ، حالا سلامت سگ برای برنامه چند ساله بسیار مهم ست ، در سگ های نظامی و امدادی ، ژنتیک نقش مهمی در آموزش دارد.


تغذیه سگ و تنوع غذایی

سگ ها معمولا غذای خام و پخته را تغذیه میکنند ، مشتقات مرغ باب ترین غذا برای سگ در ایران ست ، ولی امروزه در ایران شرکت های غذای پت مخصوصا سگ ها در برند های گوناگونی مشاهده میگردند ، تا جایی که کنسرو ها و غذاهای خشک ایرانی بازار بزرگی از سهم غذای پت در اختیار دارند ، حال با توجه به مصرف غذا در آموزش سگ ، مربی سگ غذای مورد علاقه سگ را شناسایی و ان را به عنوان تشویقی در تربیت استفاده مینمایند ، شما میدانید که آموزش سگ فقط با تشویق و جایزه انجام میگیرد ، این جایزه میتواند ابزار های استاندارد تربیتی مانند توپ و تاگ ... و یا غذاست ، که معمولا مربی اول غذای بسیار مورد علاقه سگ را انتخاب میکند ، درکشور ما برند هاپ داگ با سایز و فرمولاسیون بسیار علمی تهیه و تولید میگردد که مربیان عضو kci پس از شش ماه ازمایش بالینی در تربیت ، این غذا را به عنوان یک تشویفی با سایز مناسب استفاده مینمایند .

در آموزش سگ جیره غذایی معمولا در هنگام آموزش سگ به او داده میشود ، اساتید مطرح جهانی به حذف ظرف غذا در دوره آموزش تاکید دارند ، زیرا اشتها و انگیزه دریافت غذا عاملی مهم در انجام فرامین و ساختار تربیتی سگ هاست ، برخی مربیان از غذای نرم و برخی از غذا های خشک سگ استفاده میکنند ، سایز غذا برای مربی سگ بسیار مهم ست ، تنرین با غذا های خشک سایز نامناسب خطر خفگی و پریدن غذا در نای سگ را در پی دارد .
پس تغذیه هم نقش مهمی در تربیت سگ ایفا میکند ، گویی دسته ای از دستورالعمل ها شرایط یک تربیت خوب ، علمی ، صحیح و ماندگار ست .

مسابقات تربیت سگ


از اسمش پیداست که رقابتی ست برای سگ ها ، حال این رقابت شرایط ، ضوابطی داشته که ان را پلان مینامند ، پلان همان الگوی رقابت برای تمامی شرکت کنندگان ست ، در شیوه تربیت سگ های اسپورت ، مربی نیز دارای بدنی اماده و ورزشیست ، مربی یه ورزشکار ست که در برخی مواقع فشار های جدی را بر بدنش تحمل میکند و این فشار ها در مسابقات موانع و اماتور کمار و در مسابقات حرفه ای یا پلان های k9 و  igp  بسیتر سنگین ست ، در مسابقات و پلان های بین المللی مخصوصا در دوره های حفاظت و گارد فردی به نام هلپر یعنی نقطه مقابل هندلر  (کسی که سگ تحت فرمان اوست )و سگ در حال تهاجم به سمت هلپر هحوم   حمله خواهد کرد ، که هلپرها از بدن ورزیده   اماده برخوردار هستننددر گاهی موارد در حمله سگ مفاصل و در رفتگی های جدی و شکستگی ها غیر قابل جبرانی پیش امده است .

مسابقات یا در تایم و زمان رکورد محاسبه و یا نسبت به کیفیت اجرا سگ و مربی امتیاز دهی میگردد .
در پلان bh رعایت نکات و تیپ و الگو های تعیین شده بسبار مهم ست ، در دوره igp شرایط بسسار ویژه و خاص است ، در این دوره شما با بویایی ، استقامت ، تمرکز ، جثارت و هوش سگ به صورت جدی طرف هستید و فرامین بسبار تخصصی و علمی ست .
در مسابقات جهانی معمولا پلان در سگ های اسپورت igp ست و در دیگر مسابقات موانع و سرعت تعریف ها ، شیوه ها و متد های دیگری مورد محاسبه قرار میگیرد .
در کل ، اجرا یک پلان از پیش تعیین شده برای سگ های شرکت کننده ، رکن و اساس مسابقه است و میتواند به شیوه های مختلفی طراحی و برگزار گردد .

ایا شما هم میتوانید در مسابقات تربیت سگ شرکت کنید ؟؟

امسال در ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۲ مسابقات تربیت سگ کشور با طراحی پلان خاصی پس از سه ماه کارشناسی در حال ثبت نام است و افراد بسیاری به صورت جدی به صورت مربی یا مالک در حال تمرینات پلان میباشند .

پلان مسابقات امسال مربیان با زمان محاسبه و سلیقه و کارشناسی در امتیاز به صورت بسیار ساده و شفاف و قابل محاسبه برای هر بیننده ای خواهد بود .
تمرکز مربی و سگ در طول پلان و انجام فرامین حیاتیست ، لحظه ای غفلت مربی و سگ زمان ارزشمندی را فاسد خواهد کرد ، در لحظه شروع پلان زمان اغاز و در نقطه پایان زمان متوقف میگردد .
با توجه به توضیحات مستند پلان ، شرکت کننده فقط میتواند دو بار خطا و افزایش ۱۵ ثانیه ای زمان در در اختیار داشته باشد و در صورت خطای سوم سگ از مسابقه حذف میگردد .
در بخش اسقامت و قدرت ، جابه جایی وزنه در کشش افقی و کشش عمودی باز هم بستگی به زمان در جابه جایی وزنه خواهد داشت و به طور مثال تمرکز و تحت مدیریت بودن رفتار سگ در خصوص تعویض قلاده و اتصال قلاده جدید باز هم جدی ست ، سگی که اجازه بستن اسان و تعویض قلاده را به مربی نمیدهد ، زمان بزرگی را از دست خواهد داد .

برای اطلاعات بیشتر در مورد پلان ها ، پلان مسابقات تربیت سگ کشور را برایتان به اشتراک گذاشته ایم ، شاید با توجه به توانایی آموزش سگ های عمومی ، شما هم بتوانید در این رقابت بسیار شگفت انگیز شرکت نمایید .


                       پلان مسابقات کشوری 1402



            دستورالعمل های پلان مسابقات کشوری 1402


تلفن مشاوره و ثبت نام : kci 

۰۲۶۳۶۳۳۱۲۱۱

۰۹۳۶۳۳۷۱۶۶۷


از سال هزار سیصد و نود پنج تا کنون ببش از یکصد و هفتاد سمینار آموزشی در خصوص پرورش و آموزش سگ  توسط sdv و kci برگزار گردیده ست ، مدیران ارشد و بنیان گذاران این دو برند و اتحادیه تعاونی  ان برادران حمبد و فربد رکابدار میباشند ، که برگزاری مسابقات کشوری ، تاسیس اتحادیه ، دریافت نمایندگی فدراسیون جهانی سگ alianz و سازمان جهانی سگ iku ،  تعیین کد آموزشی دانشگاهی ، ایجاد سیستم یکپارچه در ثبت و آموزش مالک و سگ ، ایجاد بستر انجام آزمایشات ژنتیک در خصوص سگ ها و مهم ترین ثبت ملی و بین المللی سگ های بومی و اصیل ایرانی گوشه از خدمات ایشان در صنف کشاورزی و فعالان کشور میباشد

ثبت نظر

متن نظر (9)

G
مهمان | یک سال پیش

عالی و آموزنده بود

G
مهمان | یک سال پیش

ایا استان های دیگر هم برگزار میکنید ؟؟؟
مطالبتون بسیار عالی و جامع بود ، واقعا که چه قدر مربی داریم تو کشور

G
مهمان | یک سال پیش

عالی ،بسیار جامع و تکمیل

G
مهمان | یک سال پیش

سلام کلاس های آموزشی کی شروع می‌شود لطفا اطلاع دهید

G
مهمان | یک سال پیش

فقط ۲۷ تیر ماه هست ؟؟؟ یا تاریخ دیگه هم دارید کلاس ؟؟؟

G
مهمان | یک سال پیش

سلام، من در این دوره ها شرکت کردم و واقعا بسیار مطالب عالی و آموزنده یاد گرفتم و جا داره از مدیران دانش سرا و استادم آقای رکابدار بسیار تشکر و قدردانی کنم

G
مهمان | یک سال پیش

   یه مجموعه بسیار حرفه ای در سطح جهانی هستید و باعث افتخار ماست که در کشورمون مرکزی بین المللی در رابطه با سگ ها راه اندازی شده که متاسفانه افرادی بسیار کمی از این مرکز با خبر هستند ، جا داره از استاد رکابدار مدرس سمینار تشکر کنم که با تمام وجود در کلاس و کارگاه ها برای ما وقت گذاشتند و بهترین و به روز ترین نطالب رو در اختیار ما گذاشتند ، امیدوارم در جنوب کشور هم نمایندگی های ، kci , فعال باشن .

G
مهمان | یک سال پیش

چاوشی هستم از اراک
از کاراموزان و عضو   kci ، اگر کلاس و کارگاه در استان ها هم برگزار بشه ، بی شک شاهد بالا رفتن سطح نگهداری و مشکلات هستیم ، امیدوارم به این مدضوع دقت بشه

ا
اکبر | یک سال پیش

سلام میخواستم بدونم دوره جدید آموزش کلاس ها کس شروع میشه و چند روز زمان میبره دوره کامل